Agenda a:

Demà Dissabte

08:00Excursió: Calçotada i visita a Peratallada

A les 8h, sortida des de l’Av. Hispanitat amb Costa Brava, Excursió: Calçotada i visita a Peratallada. Informació i reserves: 93 769 35 07. Organitza: Casal d’Avis Poblenou.

Tipus: Agenda

Diumenge 19 Gen

10:00Missa cantada per el Cor de la Hermandad del Rocío

A les 10h, a la Capella de Les Creus, missa cantada per el Cor de la Hermandad del Rocío, organitza: Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.

Tipus: Agenda

A les 18h, a la Sala Gran del Centre Cultural, 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar. La companyia 8 de Terrassa presenta l’obra M’agrades a les fosques de Rosa Ponsamau. [+] www.ccrpineda.com.

Tipus: Agenda

Dilluns 20 Gen

18:00L’hora del conte

a la Biblioteca M. Serra i Moret, l’hora del conte: El Lleó que no sabia llegir, a càrrec de Kumon Pineda de Mar-Centre. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

Dijous 23 Gen

10:30Xerrada: La son infantil

A les 10.30h, al Centre Cívic Poblenou, La son infantil, a càrrec de Laura Varela, de l'Associació Ona Prolactància. Organitza: Centre Cívic Poblenou.

Tipus: Agenda

19:00Presentació del llibre: Querida tristeza

De 19h a 21h, al Centre Cívic Poblenou, Presentació del llibre: Querida tristeza, escrit per la pinedenca Ana Gordillo Vizcaíno. Organitza: AVV unió de Poblenou.

Tipus: Agenda

Diumenge 26 Gen

a la Sala Gran del Centre Cultural, 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar. El grup Komix de La Garriga presenta «L’Adefesi» de Rafael Alberti. [+] www.ccrpineda.com.

Tipus: Agenda

Dilluns 27 Gen

A les 18h, a la Biblioteca M. Serra i Moret, Taller per adults: Preparats amb plantes remeieres, a càrrec Olieu. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta que s’engloba dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment! Farem un oli de cop pel dolor o de calèndula hidratant, tintura de romaní pel dolor i una infusió refrescant. [+]

És part de:

Dimecres 29 Gen

17:00“Avui tertúlia”

De 17h a 18.50h, a la Biblioteca M. Serra i Moret, “Avui tertúlia” Grup de lectura, a càrrec de la Sra. Maria Matas. Es comentarà Sostiene Pereira d’Antonio Tabbuchi. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

a la Biblioteca M. Serra i Moret, Trobada del Club de lectura. Estarà dirigit per l’escriptor i filòleg Toni Sala. Es comentarà Un dia més de vida de Ryszard Kapuscinski. [+]

És part de:

Divendres 31 Gen

19:30Inauguració de l’exposició pictòrica col·lectiva: Temps parlat.

a la Biblioteca M. Serra i Moret, inauguració de l’exposició pictòrica col·lectiva: Temps parlat. Exposició dels alumnes de Maria Mercè Aymerich del Grup del Banc del Temps de Pineda de Mar. Organitza: Banc del Temps de Pineda de Mar

És part de:

Divendres 31 Des

 Agenda de Pineda de Mar

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.pinedademar.org.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Pineda