Agenda Musical de l'Alt Maresme

Activitats musicals a l'Alt Maresme de que tenim notícia al vade.cat. Si en programeu i voleu sortir a l'agenda, plubliqueu la notícia vosaltres mateixos anant aquí o feu-nos-ho saber a: informacio@vade.cat

Avui Divendres

23:00Chillazz

Al Sis-b. Chillazz és un duet format per la Carla a la veu i l'Ignas a la guitarra, on fusionem diferents estils, com la bossa nova, el jazz i el pop, jugant amb els diferents colors i donant-li sempre un segell personal per apropar-se al públic. Chillazz és aire fresc, essència, personalitat, proper i actual. [+] - Av. Bon Pastor, 6. www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 13 Des

23:00TO WIT…

Al Sis-b. TO WIT... Un Trio original i atrevit, resultat del diàleg entre un contrabaix, una veu i un piano... Soul, Jazz, Pop, Funk, Latin... Música per deixar-se portar i gaudir molt de les seves interpretacions. Sandra Fern (Veu), Pedrito Martínez (contrabaix), Luís González (piano). [+] - Av. Bon Pastor, 6. www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 20 Des

Al Sis-b. Desenchufados. Pablo Barba a la veu i percussió i Jordi Mora a la guitarra, ens presenten un repertori molt variat de versions de Pop/Rock internacional tant en anglès com en castellà. La seva connexió amb el públic i la universalitat de les seves versions, ens prometen una nit molt animada! [+] - Av. Bon Pastor, 6. www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 27 Des

Al Sis-b. La reconeguda cantautora de Nashville Tori Sparks ens torna a visitar amb el seu peculiar projecte de flamenc fusió, on es barreja amb el blues, folk i el rock. El 5è disc “El Mar” ha sigut un èxit internacional amb molt bones crítiques que ha actuat a festivals tant rellevants com al GREC. [+] www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 3 Gen

Al Sis-b. Raquel Xiberta i Pep Romaguera. Tot un clàssic per aquestes festes i quina millor manera de començar l`any que amb les seves versions de música intemporal. Fent un passeig per països i estils ben diferents com: Fado, la rumba, el pop internacional, el jazz... i sense deixar, està clar, les cançons de casa nostra i èxits coneguts de tots els temps. [+] www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 31 Gen

23:00AGAINSAM

Al Sis-b. AGAINSAM, un trio de músics que vesteix les seves cançons i temes amb versions molt particulars, arranjaments propis i adaptacions singulars. Música de diferents estils i pinzellades d'anècdotes, reflexions, curiositats. Dinamisme i feedback amb l'espectador.! Soul, pop, jazz, swing, bossa... Un repertori eclèctic que no et deixa indiferent! [+] www.sis-b.com.

És part de:

Gastronomia a Malgrat