Agenda a:

Avui Dissabte

Agenda d'avui aquí: [+]

És part de:

Demà Diumenge

Agenda d'avui aquí: [+]

És part de:

18:00Espectacle de la Fundació Xarxa: teatre

La Fundació Xarxa ofereix l'obra de teatre "La gallina dels ous d'or" a càrrec de la companyia Zum, Zum Teatre a les 18 h al Centre Cultural. Preu: 5 € platea i 3 € amfiteatre

Tipus: Agenda

Dilluns 9 Des

Agenda d'avui aquí: [+]

És part de:

Divendres 13 Des

Centre Cultural. Direcció: Kirill Serebrennikov. Idiomes: rus i anglès. Subtítols: Vose. Comença l’estiu a la Sant Petesburg de poc abans de la Perestroika. En Viktor és un de tants joves atrets per l’efervescència del rock. Poc després de conèixer el seu ídol Mike i la seva futura esposa Natasha, en Viktor iniciarà un camí que el convertirà en el vocalista de la llegendària banda Kinó. [+] www.cineclubgarbi.cat.

És part de:

23:00TO WIT…

Al Sis-b. TO WIT... Un Trio original i atrevit, resultat del diàleg entre un contrabaix, una veu i un piano... Soul, Jazz, Pop, Funk, Latin... Música per deixar-se portar i gaudir molt de les seves interpretacions. Sandra Fern (Veu), Pedrito Martínez (contrabaix), Luís González (piano). [+] - Av. Bon Pastor, 6. www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 20 Des

Al Sis-b. Desenchufados. Pablo Barba a la veu i percussió i Jordi Mora a la guitarra, ens presenten un repertori molt variat de versions de Pop/Rock internacional tant en anglès com en castellà. La seva connexió amb el públic i la universalitat de les seves versions, ens prometen una nit molt animada! [+] - Av. Bon Pastor, 6. www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 27 Des

Al Sis-b. La reconeguda cantautora de Nashville Tori Sparks ens torna a visitar amb el seu peculiar projecte de flamenc fusió, on es barreja amb el blues, folk i el rock. El 5è disc “El Mar” ha sigut un èxit internacional amb molt bones crítiques que ha actuat a festivals tant rellevants com al GREC. [+] www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 3 Gen

Al Sis-b. Raquel Xiberta i Pep Romaguera. Tot un clàssic per aquestes festes i quina millor manera de començar l`any que amb les seves versions de música intemporal. Fent un passeig per països i estils ben diferents com: Fado, la rumba, el pop internacional, el jazz... i sense deixar, està clar, les cançons de casa nostra i èxits coneguts de tots els temps. [+] www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 31 Gen

23:00AGAINSAM

Al Sis-b. AGAINSAM, un trio de músics que vesteix les seves cançons i temes amb versions molt particulars, arranjaments propis i adaptacions singulars. Música de diferents estils i pinzellades d'anècdotes, reflexions, curiositats. Dinamisme i feedback amb l'espectador.! Soul, pop, jazz, swing, bossa... Un repertori eclèctic que no et deixa indiferent! [+] www.sis-b.com.

És part de:

Divendres 31 Des

 Agenda de Malgrat de Mar

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.ajmalgrat.cat.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Malgrat