Agenda a:

Demà Dimecres

18:00Dinàmica “Llengua materna”

a l’Espai Jove de Can Saleta (c. Sant Jaume, 225-229), dinàmica “Llengua materna”, entrevistem gent del nostre municipi per saber més sobre la llengua materna.

Tipus: Agenda

18.00 - 21.00 h, a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, Ball de Carnaval de la gent gran. Per a reserves trucar el telèfon 93 769 20 96. [+]

Tipus: Agenda

18:30Conferència “Llibres, viatges i disputes: el viure novel·lesc de Ramon Llull”

al Casal l’Amistat (c. Església, 205-207), conferència “Llibres, viatges i disputes: el viure novel·lesc de Ramon Llull”. A càrrec del Dr. Joan Santanach, filòleg, editor i professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Organitza: Aula d’Extensió Universitària de Calella. www.aulacalella.cat.

És part de:

Dijous 20 Feb

17:30Dijous Llarder amb l’espectacle Un món (i un munt!) de dracs

a la plaça de l’Església, celebració del Dijous Llarder amb l’espectacle Un món (i un munt!) de dracs, a càrrec de Tanaka Teatre.

Tipus: Agenda

19:00Club de lectura en anglès

A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura en anglès amb el llibre The Edible Woman, de Margaret Atwood. Coordina: Sîan Mathias.

És part de:

Divendres 21 Feb

Matí i tarda de rues escolars. Detall de recorreguts i horaris: [+]

Tipus: Agenda

10:00Tertúlies en català

A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Tertúlies en català amb el llibre Les mateixes estrelles, de Núria Martí Constans. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

És part de:

a la plaça de l’Ajuntament, pregó d’en Carnestoltes. Tot seguit, sortida de la rua infantil pels carrers de Bisbe Sivilla, Romaní, Església, Ànimes fins a la Fàbrica Llobet-Guri; tot seguit, repartiment de berenar a tota la mainada i animació amb DJ, confeti, speaker, pluja de regals i festa grossa a càrrec de Gira Events. En cas de pluja la festa s’iniciarà directament a la Fàbrica Llobet-Guri. Aforament gratuït però limitat. [+]

Tipus: Agenda

17:30Club de lectura per a nois i noies de 9 a 12 anys

A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura per a nois i noies de 9 a 12 anys a càrrec de la dinamitzadora Mon Mas. Es comentarà el llibre No llegiré aquest llibre, de Jaume Copons. Cal inscripció prèvia.

És part de:

18:00Visionat del vídeo enregistrat pels joves

18.00 h, a l’Espai Jove de Can Saleta (c. Sant Jaume, 225-229), visionat del vídeo enregistrat pels joves per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna.

Tipus: Agenda

al Museu del Turisme (c. Sant Pere, 122-140), inauguració de l’exposició “Patufet, on ets? Aureli Capmany (1868-1954)”. L’exposició es podrà visitar fins al 28 de juny. [+]

Tipus: Agenda

Cada divendres, des del mes d’agost de 2018, fem una trobada de músics i lectors de poemes, al memorial pels presos polítics i exiliats. Plaça de l’Ajuntament de Calella, de 20:30 a 21h. Música i poemes per la Llibertat - Calella - 2n any https://www.facebook.com/events/1277787589055119 - Plaça de l'ajuntament.

És part de:

22:0021è Cafè Jazz

A la Sala Mozart (c. Església, 91, bar), 21è Cafè Jazz. Concert amb Carles Marigó (piano) i Marc Bódalo (bateria). Entrada gratuïta. Direcció: Juan Carlos Narzekian.

És part de:

Dissabte 22 Feb

11:30Taller infantil “Carnestoltes ha arribat”

A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, taller infantil “Carnestoltes ha arribat” a càrrec de Mabi. Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

És part de:

Diumenge 23 Feb

A la Sala Mozart (c. Església, 91), Cicle Cultural amb 7 Ratolins, a càrrec de la Cia. Petit Bonhom (teatre familiar a partir de 3 anys / català). Entrada: 6 €. [+] www.entrapolis.com.

Tipus: Agenda

Al teatre Orfeó Calellenc (c. Església, 249-251), programació del 46è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella amb l’obra La importància de ser Frank, a càrrec del grup Teatre del Talión de Lleida. [+]

Tipus: Agenda

Dimarts 25 Feb

18:30Trobades d’òpera

A la Sala Mozart (c. Església, 91), Trobades d’òpera, amb Maria Stuarda, de Gaetano Donizetti. Comentaris de Rosa Maria Carbonell, divulgadora musical. Col·labora: Aula d’Extensió Universitària de Calella.

Tipus: Agenda

Dimecres 26 Feb

18.00 h, a la plaça de Catalunya, concentració Enterrament de la sardina. A les 18.30 h, inici de la cercavila pels carrers de Cervantes, Església, fins a la plaça de l’Església a les 19.30 h aproximadament, amb la lectura del testament, crema d’en Carnestoltes i lliurament de premis del concurs de vídues fins a les 21.00 h. [+]

Tipus: Agenda

18:30Conferència “Les dones de la família de Rabindranath Tagore (Calcuta, Índia)”

Al Casal l’Amistat (c. Església, 205-207), Amb ulls de dona (sessió IV), conferència “Les dones de la família de Rabindranath Tagore (Calcuta, Índia)”. A càrrec de la Sra. Ana M. Briongos, escriptora. Organitza: Aula d’Extensió Universitària de Calella.

És part de:

Dijous 27 Feb

19:00Club de lectura en anglès

A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura en anglès amb el llibre The Edible Woman, de Margaret Atwood. Coordina: Sîan Mathias.

És part de: