Vade.cat al Facebook:

Concert Gemma Abrié Duet i Violeta Curry and Ismael Dueñas, ajornats a causa de les restriccions pel coronavirus. Queden suspeses de moment els espectacles del 15 i 22 de març. Ben aviat comunicarem nova data. Les entrades serviran les mateixes. Si algú no pogués venir, se l’hi retornarïen els diners.

Concerts Ajornats a causa de les restriccions pel coronavirus.

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 15 Març, 2020 - 12:00h.

Concert Gemma Abrié Duet i Violeta Curry and Ismael Dueñas, ajornats a causa de les restriccions pel coronavirus. Queden suspeses de moment els espectacles del 15 i 22 de març. Ben aviat comunicarem nova data.

Concert Gemma Abrié Duet i Violeta Curry and Ismael Dueñas, ajornats a causa de les restriccions pel coronavirus. Queden suspeses de moment els espectacles del 15 i 22 de març. Ben aviat comunicarem nova data. Les entrades serviran les mateixes. Si algú no pogués venir, se l’hi retornarïen els diners.

Situació

Concerts Ajornats a causa de les restriccions pel coronavirus.

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat