Vade.cat al Facebook:

“La Senyora Florentina i el seu amor Homer” de Mercè Rodoreda, a càrrec del Grup Kaliu de Teatre de la Barretina. Al Centre Cultural. Venda d’entrades al matí de 12 a 1h. i una hora abans de la representació.
Una comèdia costumista sobre la condició de la dona enfront d’un món dominat pels homes. La senyora Florentina i el senyor Homer, un home casat, mantenen una relació durant vint anys. En descobrir com és realment Homer, la Florentina té un desengany, però aquest fet, lluny de provocar-li desesperació, fa néixer en ella una personalitat forta i lliure. A través de l’obra es fa present el plaer de la complicitat entre dones, la independència femenina i la felicitat de què gaudeixen les dones quan es troben soles. Carme Mateu Brea

“La Senyora Florentina i el seu amor Homer” a càrrec del Grup Kaliu de Teatre

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 5 Abril, 2020 - 18:00h.

"La Senyora Florentina i el seu amor Homer" de Mercè Rodoreda, a càrrec del Grup Kaliu de Teatre de la Barretina.

“La Senyora Florentina i el seu amor Homer” de Mercè Rodoreda, a càrrec del Grup Kaliu de Teatre de la Barretina. Al Centre Cultural. Venda d’entrades al matí de 12 a 1h. i una hora abans de la representació.
Una comèdia costumista sobre la condició de la dona enfront d’un món dominat pels homes. La senyora Florentina i el senyor Homer, un home casat, mantenen una relació durant vint anys. En descobrir com és realment Homer, la Florentina té un desengany, però aquest fet, lluny de provocar-li desesperació, fa néixer en ella una personalitat forta i lliure. A través de l’obra es fa present el plaer de la complicitat entre dones, la independència femenina i la felicitat de què gaudeixen les dones quan es troben soles. Carme Mateu Brea

Situació

“La Senyora Florentina i el seu amor Homer” a càrrec del Grup Kaliu de Teatre

Carme, 26.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat