Vade.cat al Facebook:

VOC (Versió Original en Català) és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions de Catalunya durant el mes de febrer. Els premis VOC volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Premis VOC

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 21 Febrer, 2020 - 19:00h.

MOSTRA D’AUDIOVISUAL EN CATALÀ. CENTRE CULTURAL. Organitza Òmnium Cultural Alt Maresme. Sessió gratuïta.

VOC (Versió Original en Català) és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions de Catalunya durant el mes de febrer. Els premis VOC volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Situació

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat