Vade.cat al Facebook:

A la França del segle XVIII, la Marianne és una pintora que rep un encàrrec molt especial: el retrat de la jove Heloïse. No ho tindrà fàcil. La noia es nega que la pintin, ja que el quadre servirà per confirmar el seu matrimoni de conveniència. Per aquest motiu la Marianne ho haurà de fer d’amagat, observant-la de dia i treballant de nit a la llum de les espelmes.

CineClub: Retrato de una mujer en llamas

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 14 Febrer, 2020 - 22:00h.

CENTRE CULTURAL. FRANÇA, 2019. Portrait de la jeune fille en feu. Direcció i guió: Céline Sciamma. Sense música i sense homes, la directora Céline Sciamma només necessita la delicadesa d’una mirada, d’un silenci, d’una llum o d’una pinzellada de color per emocionar l’espectador, que assisteix a un relat passional i melancòlic. Àmpliament valorada als circuits internacionals, visualment hipnòtica, sensible i subtil a l’hora, pur amor i pur cinema.

A la França del segle XVIII, la Marianne és una pintora que rep un encàrrec molt especial: el retrat de la jove Heloïse. No ho tindrà fàcil. La noia es nega que la pintin, ja que el quadre servirà per confirmar el seu matrimoni de conveniència. Per aquest motiu la Marianne ho haurà de fer d’amagat, observant-la de dia i treballant de nit a la llum de les espelmes.

Situació

CineClub: Retrato de una mujer en llamas

Malgrat
www.cineclubgarbi.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat