Vade.cat al Facebook:

Amb el relat d’un piròman que torna a casa, Olivier Laxe ha encès Europa gràcies a la seva mirada poètica sobre la Galícia rural i els seus habitants. Una obra superior, amb un inici xocant i un desenvolupament que ens acosta, a poc a poc, als retalls d’una vida congelada en un indret on sembla que el temps no passi. Laxe ens ensenya uns personatges callats i tranquils, que amaguen les seves emocions i es dediquen simplement a estar al seu lloc. Però de la mateixa manera que el bosc que s’encén de cop, també ho fan les passions humanes.

CineClub: O que arde

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 28 Febrer, 2020 - 22:00h.

ESPANYA, 2019. Direcció: Oliver Laxe. Idioma: gallec i castellà. Subtítols: VosCat. L’Amador torna a casa després de complir condemna per haver provocat un incendi. La seva mare i ell tornaran a viure junts en un petit poble de les muntanyes de Galícia, on cuiden vaques. En un principi, els veïns no s’hi acosten gaire, però tot canviarà quan, de cop, es desperta el foc d’un incendi.

Amb el relat d’un piròman que torna a casa, Olivier Laxe ha encès Europa gràcies a la seva mirada poètica sobre la Galícia rural i els seus habitants. Una obra superior, amb un inici xocant i un desenvolupament que ens acosta, a poc a poc, als retalls d’una vida congelada en un indret on sembla que el temps no passi. Laxe ens ensenya uns personatges callats i tranquils, que amaguen les seves emocions i es dediquen simplement a estar al seu lloc. Però de la mateixa manera que el bosc que s’encén de cop, també ho fan les passions humanes.

Situació

CineClub: O que arde

Malgrat
www.cineclubgarbi.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat