Vade.cat al Facebook:

Ernest, un ós enorme que és músic ambulant, acull a casa seva a la petita Celestine, una rateta òrfena que s’ha escapat del món subterrani dels rosegadors. Malgrat les seves diferències, aprenen a respectar-se i es van coneixent, però la seva amistat desafiarà l’ordre establert.

CineClub: Ernest et Célestine

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 23 Febrer, 2020 - 18:00h.

CENTRE CULTURAL. França, 2012. Direcció: Benjamin Renner, Stéphane Aubier i Vincent Patar. Idioma: català. Edat recomanada: A partir de 4 anys. Basada en els llibres il·lustrats de Gabrielle Vincent, Ernest i Celestine ressalta els valors de l’amistat, parlant dels prejudicis i esquemes preconcebuts respecte els altres. Una pel·lícula d’aventures entranyable i delicada que ja s’ha convertit en un clàssic modern del cinema infantil.

Ernest, un ós enorme que és músic ambulant, acull a casa seva a la petita Celestine, una rateta òrfena que s’ha escapat del món subterrani dels rosegadors. Malgrat les seves diferències, aprenen a respectar-se i es van coneixent, però la seva amistat desafiarà l’ordre establert.

Situació

CineClub: Ernest et Célestine

Malgrat
www.cineclubgarbi.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat