Vade.cat al Facebook:

Venda anticipada: www.entrapolis.com i a taquilla de 17.00 a 20.00 h tots els dimecres de febrer i març i 1 d’abril. El dia de l’espectacle dues hores abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit. Podeu consultar abonaments. Organitza: Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural.

Cicle Cultural amb Los monólogos de la vagina

POBLACIÓ: Calella

Dissabte, 15 Febrer, 2020 - 21:30h.

A la Sala Mozart (c. Església, 91), Cicle Cultural amb Los monólogos de la vagina, amb Meritxell Huertas, Alicia González Laá i Aina Quiñones. Comèdia / castellà. Entrada: 12 €.

Venda anticipada: www.entrapolis.com i a taquilla de 17.00 a 20.00 h tots els dimecres de febrer i març i 1 d’abril. El dia de l’espectacle dues hores abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit. Podeu consultar abonaments. Organitza: Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural.

Situació

Cicle Cultural amb Los monólogos de la vagina

Calella
www.entrapolis.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella