Vade.cat al Facebook:

En una cova del Pirineus de la Catalunya Nord en Tarek i la Mina es refugien de la guerra. Estem a l’any 2040. A Catalunya van trobar una gran reserva de cru i la guerra que al 2020 es vivia a l’Orient Mitjà s’hi va traslladar. Una vegada més el poble català va haver de lluitar per defensar la seva terra ajudats per unitats internacionalistes del Kurdistan o Palestina.

Representació de l’obra de Teatre Kru

POBLACIÓ: Palafolls

Diumenge, 16 Febrer, 2020

Representació de l’obra de Teatre Kru, amb Raül Moreno i Alba Cabrera. Lloc Teatre de Palafolls. Preu Activitat gratuïta

En una cova del Pirineus de la Catalunya Nord en Tarek i la Mina es refugien de la guerra. Estem a l’any 2040. A Catalunya van trobar una gran reserva de cru i la guerra que al 2020 es vivia a l’Orient Mitjà s’hi va traslladar. Una vegada més el poble català va haver de lluitar per defensar la seva terra ajudats per unitats internacionalistes del Kurdistan o Palestina.

Situació

Representació de l’obra de Teatre Kru

Palafolls
.

Comenta-ho: