Vade.cat al Facebook:

Es tracata de 2 MEN BAND, un format de directe inèdit compost per dos homes orquestra, on “Lere” defensa el seu repertori des de la guitarra, veu i bateria i l’acompanya “little” Jordi a l’harmònica i contrabaix. TOT a la vegada!!!

Red Rombo

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 6 Març, 2020 - 23:00h.

Al Sis-b. És un projecte musical dirigit per Gerard Mases, més conegut com ”LERE". Després d’anys acompanyant i col·laborant amb artistes nacionals (Muchachito Bombo Infierno, G5, Flamingo Tours …) ens presenta el seu treball com a  compositor. En aquesta ocasió ens ofereix el seu nou espectacle juntament a “little” Jordi, un harmonicista i contrabaixista de l’escena blues Catalana.

Es tracata de 2 MEN BAND, un format de directe inèdit compost per dos homes orquestra, on “Lere” defensa el seu repertori des de la guitarra, veu i bateria i l’acompanya “little” Jordi a l’harmònica i contrabaix. TOT a la vegada!!!

Situació

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat