Vade.cat al Facebook:

Mr. Shingles (veu, guitarra i harmònica), Lucky Luskin (Baix i veu), Stephane Jaïs (piano i veu). Una banda que destaca per ser polivalent, internacional i innovadora; però alhora força respectuosa amb la tradició del blues.

Mr. Shingles

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 27 Març, 2020 - 23:00h.

Al Sis-b. Mr. Shingles. Es van fundar al 2015 amb el propòsit de versionar als grans del blues: BB King, Otis Rush, Jimmy Rogers, Magic Sam, Them, Howlin ‘Wolf i John Mayall. A partir d’aquesta base de blues clàssic ha anat desenvolupant el seu so, barrejant el blues i el swing amb ritmes llatins i pinzellades de Jazz i Gòspel. Actuen a les sales més anomenades de Barcelona: Harlem Jazz Club, El Paraigua, Sala Monasterio i diversos festivals.

Mr. Shingles (veu, guitarra i harmònica), Lucky Luskin (Baix i veu), Stephane Jaïs (piano i veu). Una banda que destaca per ser polivalent, internacional i innovadora; però alhora força respectuosa amb la tradició del blues.

Situació

Mr. Shingles

Malgrat
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat