Vade.cat al Facebook:

Amb gran experiència en la música d’arrel americana gràcies els seus més de 20 anys tocant per tot el món.
La seva gran versatilitat li permet cantar Jazz i Rhythm & Blues, combinat amb temes originals i poderoses versions. Espereu Blues, Boogie Woogie, Jazz i Rhythm & Blues interpretats amb habilitat, estil i humor.

Boogie Woogie i Jazz Lluís Coloma

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 28 Febrer, 2020 - 23:00h.

Al Sis-b. El pianista de Blues, Boogie Woogie i Jazz Lluís Coloma és reconegut internacionalment i considerat com un dels màxims exponents dins de l'estil de l'Boogie Woogie. En aquesta ocasió al seu habitual trio amb en Manolo Germàn (contrabaix) i en Marc Ruiz (bateria), tindrem al gran plaer de tenir a la cantant Aisha Khan.

Amb gran experiència en la música d’arrel americana gràcies els seus més de 20 anys tocant per tot el món.
La seva gran versatilitat li permet cantar Jazz i Rhythm & Blues, combinat amb temes originals i poderoses versions. Espereu Blues, Boogie Woogie, Jazz i Rhythm & Blues interpretats amb habilitat, estil i humor.

Situació

Boogie Woogie i Jazz Lluís Coloma

Malgrat
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat