Vade.cat al Facebook:

Concert Jazz-Vermut amb Gemma Abrié a Malgrat de Mar. L’arribada casual d’un contrabaix a la vida de Gemma Abrié va marcar la seva trajectòria artística fa gairebé 10 anys. Va iniciar-se amb el mestre Horacio Fumero, i poc temps més tard ja va adoptar aquest instrument com al seu acompanyant per a expressar-se musicalment. Ha actuat a sales d’arreu de catalunya i de l’estat espanyol, però també en diverses ocasions a França, Alemanya i Holanda. Dotada d’una veu gruixuda, càlida i rica en matisos, el seu estil ha parit sempre de les músiques d’arrel afroamerica, tot i que en el últims anys ha descobert la seva atracció cap a sonoritats més mediterrànies.

Concert Jazz-Vermut amb Gemma Abrié a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 15 Març, 2020 - 12:00h.

Concert Jazz-Vermut amb Gemma Abrié a Malgrat de Mar. L'arribada casual d'un contrabaix a la vida de Gemma Abrié va marcar la seva trajectòria artística fa gairebé 10 anys.

Concert Jazz-Vermut amb Gemma Abrié a Malgrat de Mar. L’arribada casual d’un contrabaix a la vida de Gemma Abrié va marcar la seva trajectòria artística fa gairebé 10 anys. Va iniciar-se amb el mestre Horacio Fumero, i poc temps més tard ja va adoptar aquest instrument com al seu acompanyant per a expressar-se musicalment. Ha actuat a sales d’arreu de catalunya i de l’estat espanyol, però també en diverses ocasions a França, Alemanya i Holanda. Dotada d’una veu gruixuda, càlida i rica en matisos, el seu estil ha parit sempre de les músiques d’arrel afroamerica, tot i que en el últims anys ha descobert la seva atracció cap a sonoritats més mediterrànies.

Situació

Concert Jazz-Vermut amb Gemma Abrié a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat