Vade.cat al Facebook:

Concert de Mónica Green al Barretina Sona a Malgrat de Mar, acompanyada amb un dels guitarristes més conegut de la comarca, Pep Romaguera. La cantant nord-americana establerta a Catalunya, ara ja fa més de 30 anys, va ser una de les integrants del mític The Supremes i ha col·laborat amb artistes de la talla de Larry Blackman. Des de llavors, hem escoltat la seva imponent veu a multitud de projectes musicals com “Blues in the Night”, programes televisius com “Buenafuente”, centenars d’actuacions per tot el territori nacional i internacional. En aquesta ocasió en un format més íntim, ens faran un repertori basat en el blues, soul, rhythm blues i alguns temes propis. És en directe, el seu hàbitat natural, on Mónica Green millor s’expressa, així que no us podeu perdre aquesta cita. Entrada 12 euros.

Concert de Mónica Green al Barretina Sona a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 8 Febrer, 2020 - 21:30h.

Concert de Mónica Green al Barretina Sona a Malgrat de Mar, acompanyada amb un dels guitarristes més conegut de la comarca, Pep Romaguera.

Concert de Mónica Green al Barretina Sona a Malgrat de Mar, acompanyada amb un dels guitarristes més conegut de la comarca, Pep Romaguera. La cantant nord-americana establerta a Catalunya, ara ja fa més de 30 anys, va ser una de les integrants del mític The Supremes i ha col·laborat amb artistes de la talla de Larry Blackman. Des de llavors, hem escoltat la seva imponent veu a multitud de projectes musicals com “Blues in the Night”, programes televisius com “Buenafuente”, centenars d’actuacions per tot el territori nacional i internacional. En aquesta ocasió en un format més íntim, ens faran un repertori basat en el blues, soul, rhythm blues i alguns temes propis. És en directe, el seu hàbitat natural, on Mónica Green millor s’expressa, així que no us podeu perdre aquesta cita. Entrada 12 euros.

Situació

Concert de Mónica Green al Barretina Sona a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat