Vade.cat al Facebook:

Concert de Maria Mazzotta al Barretina Sona a Malgrat de Mar, des d’Itàlia i Madagascar. Estem davant d’una de les veus més emblemàtiques de la regió italiana de La Pulla i una de les personalitats més importants de l’escena musical mundial. Expresament des d’Itàlia, viatja a Malgrat per presentar-nos el seu nou àlbum, Amoreamaro. Una reflexió intensa i apassionada, des del punt de vista femení, en les diverses cares de l’amor. Tema que Mazzotta explora amb naturalitat amb la tradició musical dels seus orígens, els sons del sud d’Itàlia i les influències dels Balcans. El concert que ens oferirà va des de cançons tradicionals italianes fins a obres inèdites cantades amb el dialecte de “Sallent”. Bruno Galeone (Madagascar) a l’acordió i Mazzotta a la veu i percussions. Un concert exclusiu i únic. Entrada: 12 euros.

Concert de Maria Mazzotta al Barretina Sona a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 15 Febrer, 2020 - 21:30h.

Concert de Maria Mazzotta al Barretina Sona a Malgrat de Mar, des d'Itàlia i Madagascar.

Concert de Maria Mazzotta al Barretina Sona a Malgrat de Mar, des d’Itàlia i Madagascar. Estem davant d’una de les veus més emblemàtiques de la regió italiana de La Pulla i una de les personalitats més importants de l’escena musical mundial. Expresament des d’Itàlia, viatja a Malgrat per presentar-nos el seu nou àlbum, Amoreamaro. Una reflexió intensa i apassionada, des del punt de vista femení, en les diverses cares de l’amor. Tema que Mazzotta explora amb naturalitat amb la tradició musical dels seus orígens, els sons del sud d’Itàlia i les influències dels Balcans. El concert que ens oferirà va des de cançons tradicionals italianes fins a obres inèdites cantades amb el dialecte de “Sallent”. Bruno Galeone (Madagascar) a l’acordió i Mazzotta a la veu i percussions. Un concert exclusiu i únic. Entrada: 12 euros.

Situació

Concert de Maria Mazzotta al Barretina Sona a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat