Vade.cat al Facebook:

Concert de Jazz-Vermut amb Tati Cervià Trio a Malgrat de Mar, de la mà de dos músics amb qui comparteix projectes i als quals professa total admiració: Toni Pujol al contrabaix i Jaume Fulcarà a la guitarra. És en les distàncies curtes i en els petits forats, on Tati Cervià se sent més còmoda. Han dit d’ella que és “la cantant que acarona amb la veu” i que amb la seva subtilesa inventa una cançó, fins que quan aquesta és coneguda de tothom. Amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria musical i havent treballat repertoris tan diversos com la música sefardita o les cançons tradicionals, en aquesta ocasió, presenta el seu vessant més jazzístic, amb incursions en la Bossa Nova i els Boleros. Entrada 7 euros.

Concert de Jazz-Vermut amb Tati Cervià Trio a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 7 Març, 2020 - 12:00h.

Concert de Jazz-Vermut amb Tati Cervià Trio a Malgrat de Mar, de la mà de dos músics amb qui comparteix projectes i als quals professa total admiració: Toni Pujol al contrabaix i Jaume Fulcarà a la guitarra.

Concert de Jazz-Vermut amb Tati Cervià Trio a Malgrat de Mar, de la mà de dos músics amb qui comparteix projectes i als quals professa total admiració: Toni Pujol al contrabaix i Jaume Fulcarà a la guitarra. És en les distàncies curtes i en els petits forats, on Tati Cervià se sent més còmoda. Han dit d’ella que és “la cantant que acarona amb la veu” i que amb la seva subtilesa inventa una cançó, fins que quan aquesta és coneguda de tothom. Amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria musical i havent treballat repertoris tan diversos com la música sefardita o les cançons tradicionals, en aquesta ocasió, presenta el seu vessant més jazzístic, amb incursions en la Bossa Nova i els Boleros. Entrada 7 euros.

Situació

Concert de Jazz-Vermut amb Tati Cervià Trio a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat