Vade.cat al Facebook:

Concert amb Violeta Curry i Ismael Dueñas a Malgrat de Mar. Violeta Curry és una de les grans veus de jazz nord-americà natiu que tenim aquí. És filla de Paul Curry arranjador i director musical qui va treballar amb Ella Fitzerald o Sara Vaughan entre molts altres. Curry lidera diversos projectes i actualment està preparant un disc de temes propis que s’enregistrarà a Londres. Ismael Dueñas, és un prolífic i creatiu músic, pianista i compositor, autor de diversos àlbums de jazz contemporani al seu nom. Actualment és director musical a l’Institut de Teatre de Barcelona i compagina la seva faceta de pianista amb la de cantautor.

Concert amb Violeta Curry i Ismael Dueñas a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 22 Març, 2020 - 12:00h.

Concert amb Violeta Curry i Ismael Dueñas a Malgrat de Mar. És una de les grans veus de jazz nord-americà natiu que tenim aquí. Ismael Dueñas, és un prolífic i creatiu músic, pianista i compositor, autor de diversos àlbums de jazz contemporani al seu nom.

Concert amb Violeta Curry i Ismael Dueñas a Malgrat de Mar. Violeta Curry és una de les grans veus de jazz nord-americà natiu que tenim aquí. És filla de Paul Curry arranjador i director musical qui va treballar amb Ella Fitzerald o Sara Vaughan entre molts altres. Curry lidera diversos projectes i actualment està preparant un disc de temes propis que s’enregistrarà a Londres. Ismael Dueñas, és un prolífic i creatiu músic, pianista i compositor, autor de diversos àlbums de jazz contemporani al seu nom. Actualment és director musical a l’Institut de Teatre de Barcelona i compagina la seva faceta de pianista amb la de cantautor.

Situació

Concert amb Violeta Curry i Ismael Dueñas a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat