Vade.cat al Facebook:

Concert amb Sarah Ariche Quintet al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Viatja des de Tànger amb el seu violinista Simohamed Chakli i complementen la formació: Fede Marsà a la bateria, Manu Corbalan a la guitarra i Marc Gonzalez al baix. Sarah Ariche és una cantant marroquina, multi instrumentalista i compositora. Nascuda a Tànger va descobrir la seva passió per la música molt jove, començant com a cantant a la coral “Al Boughaz” als 15 anys, on el seu talent no va passar desapercebut. Aviat se li demanaria de fer “solos” i actuacions amb conegudes bandes de rock, en clubs de Jazz o interpretacions de cançons d’àrab tradicional, andalús i sefardita. El seu estil propi s’inspira en aquestes influències. La seva música connecta Europa occidental amb el món àrab i Àfrica però no entra en cap categoria. Entrada: 10 euros.

Concert amb Sarah Ariche Quintet al Barretina Sona a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 29 Febrer, 2020 - 21:30h.

Concert amb Sarah Ariche Quintet al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Viatja des de Tànger amb el seu violinista Simohamed Chakli i complementen la formació: Fede Marsà a la bateria, Manu Corbalan a la guitarra i Marc Gonzalez al baix.

Concert amb Sarah Ariche Quintet al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Viatja des de Tànger amb el seu violinista Simohamed Chakli i complementen la formació: Fede Marsà a la bateria, Manu Corbalan a la guitarra i Marc Gonzalez al baix. Sarah Ariche és una cantant marroquina, multi instrumentalista i compositora. Nascuda a Tànger va descobrir la seva passió per la música molt jove, començant com a cantant a la coral “Al Boughaz” als 15 anys, on el seu talent no va passar desapercebut. Aviat se li demanaria de fer “solos” i actuacions amb conegudes bandes de rock, en clubs de Jazz o interpretacions de cançons d’àrab tradicional, andalús i sefardita. El seu estil propi s’inspira en aquestes influències. La seva música connecta Europa occidental amb el món àrab i Àfrica però no entra en cap categoria. Entrada: 10 euros.

Situació

Concert amb Sarah Ariche Quintet al Barretina Sona a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat