Vade.cat al Facebook:


Als anys 90, el descobriment vital de l’homosexualitat estava sovint massa a prop de l’ombra de la mort. Christophe Honoré relata la relació entre dues ànimes, una que s’obre al món i l’altra que es prepara per abandonar-lo, amb un estil que pot fer recordar els millors referents del cinema francès. Es tracta d’una pel·lícula crepuscular, malenconiosa, però també recorreguda per un corrent de vitalitat que aconsegueix que el seu caràcter erràtic es transformi en un exercici d’honestedat i llibertat narrativa. Una de les obres més destacades del cinema europeu d’enguany.

Cineclub: Vivir deprisa, amar despacio.

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 17 Gener, 2020 - 22:00h.

CENTRE CULTURAL. Títol original: Plaire, aimer et courir vite. Direcció i guió: Christophe Honoré. Durada: 132 min. Idioma: francès. Subtítols: Vose. L’Arthur és un jove estudiant que viu a Rennes. La seva vida canvia el dia que coneix en Jacques, un escriptor que viu a París amb el seu fill petit. Durant l’estiu, l’Arthur i en Jacques viuen una història d’amor. Però en Jacques sap que aquest amor l’han de viure ràpidament.


Als anys 90, el descobriment vital de l’homosexualitat estava sovint massa a prop de l’ombra de la mort. Christophe Honoré relata la relació entre dues ànimes, una que s’obre al món i l’altra que es prepara per abandonar-lo, amb un estil que pot fer recordar els millors referents del cinema francès. Es tracta d’una pel·lícula crepuscular, malenconiosa, però també recorreguda per un corrent de vitalitat que aconsegueix que el seu caràcter erràtic es transformi en un exercici d’honestedat i llibertat narrativa. Una de les obres més destacades del cinema europeu d’enguany.

Situació

Cineclub: Vivir deprisa, amar despacio.

Malgrat
www.cineclubgarbi.cat/vivir-deprisa-amar-despacio/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat