Vade.cat al Facebook:


El petit Kun deixa de ser el centre d’atenció dels seus pares quan neix la seva germana Mirai. Frustrat i una mica molest, comença a experimentar situacions a casa que mai havia viscut. Però les coses canvien de forma màgica quan la versió adolescent de la seva germana viatja en el temps des del futur per viure al costat de Kun una aventura extraordinària.
Nova joia animada del japonès Mamoru Hosoda, que posa la seva delicadesa visual al servei d’una faula plena d’humor universal i fantasia, per a un film que ha col·leccionat premis als principals festivals, i una nominació als Òscar.

Cineclub: Mirai, la meva germana petita.

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 26 Gener, 2020 - 18:00h.

CENTRE CULTURAL. JAPÓ, 2018 Títol original: Mirai. Direcció i guió: Mamoru Hosoda. Idioma: català. Edat recomanada: A partir de 7 anys.


El petit Kun deixa de ser el centre d’atenció dels seus pares quan neix la seva germana Mirai. Frustrat i una mica molest, comença a experimentar situacions a casa que mai havia viscut. Però les coses canvien de forma màgica quan la versió adolescent de la seva germana viatja en el temps des del futur per viure al costat de Kun una aventura extraordinària.
Nova joia animada del japonès Mamoru Hosoda, que posa la seva delicadesa visual al servei d’una faula plena d’humor universal i fantasia, per a un film que ha col·leccionat premis als principals festivals, i una nominació als Òscar.

Situació

Cineclub: Mirai, la meva germana petita.

Malgrat
www.cineclubgarbi.cat/mirai-la-meva-germana-petita/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat