Vade.cat al Facebook:

Concert amb Mazoni al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Presenta “Desig Imbècil”. Jaume Pla -podríem dir Mazoni, és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, Carn, os i tot inclòs (2017) era espartà en les formes, aquest amant Desig Imbècil aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet. És el nové disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena musical. Per Jaume Pla cada intent és un penyasegat, no hi ha zona de confort. Desig imbècil aporta onze cançons directes i sense filtres pel trio essencial mazònic que, amb Pla, completen Aleix Bou (bateria) i Miquel Sospedra (baix). Entrada 12 euros.

Concert amb Mazoni al Barretina Sona a Malgrat de Mar.

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 1 Febrer, 2020 - 21:30h.

Concert amb Mazoni al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Presenta "Desig Imbècil". Jaume Pla -podríem dir Mazoni, és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l'anterior, Carn, os i tot inclòs (2017) era espartà en les formes, aquest amant Desig Imbècil aporta doble dosi de sinceritat.

Concert amb Mazoni al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Presenta “Desig Imbècil”. Jaume Pla -podríem dir Mazoni, és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, Carn, os i tot inclòs (2017) era espartà en les formes, aquest amant Desig Imbècil aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet. És el nové disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena musical. Per Jaume Pla cada intent és un penyasegat, no hi ha zona de confort. Desig imbècil aporta onze cançons directes i sense filtres pel trio essencial mazònic que, amb Pla, completen Aleix Bou (bateria) i Miquel Sospedra (baix). Entrada 12 euros.

Situació

Concert amb Mazoni al Barretina Sona a Malgrat de Mar.

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat