Vade.cat al Facebook:

Concert de Clàudia Cabero al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Clàudia Cabero (guitarra, teclats i veu) Pau Romero (guitarra elèctrica i sintetitzadors). Clàudia Cabero és arquitecta i músic, i arrenca el seu projecte personal en solitari el 2016, acompanyant-se de guitarra i d’una estació looper. El 2018 edita el seu primer àlbum i guanya el concurs Sons de la Mediterrània promogut per Enderrock. AORTA és el seu segon disc. Una barreja d’estils d’etiquetar. Presenta un repertori majoritari en català, en el qual combina la música d’autor amb una (re)visió personalíssima de la música d’arrel on s’inclouen tres poemes musicats i arranjats per la mateixa Clàudia Cabero. Entrada: 10 euros.

Concert de Clàudia Cabero al Barretina Sona a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 18 Gener, 2020 - 21:30h.

Concert de Clàudia Cabero al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Clàudia Cabero (guitarra, teclats i veu) Pau Romero (guitarra elèctrica i sintetitzadors)

Concert de Clàudia Cabero al Barretina Sona a Malgrat de Mar. Clàudia Cabero (guitarra, teclats i veu) Pau Romero (guitarra elèctrica i sintetitzadors). Clàudia Cabero és arquitecta i músic, i arrenca el seu projecte personal en solitari el 2016, acompanyant-se de guitarra i d’una estació looper. El 2018 edita el seu primer àlbum i guanya el concurs Sons de la Mediterrània promogut per Enderrock. AORTA és el seu segon disc. Una barreja d’estils d’etiquetar. Presenta un repertori majoritari en català, en el qual combina la música d’autor amb una (re)visió personalíssima de la música d’arrel on s’inclouen tres poemes musicats i arranjats per la mateixa Clàudia Cabero. Entrada: 10 euros.

Situació

Concert de Clàudia Cabero al Barretina Sona a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat