Vade.cat al Facebook:

Concert amb Quel Xiberta al Barretina Sona a Malgrat de Mar. L’acompanyen uns excel·lents: Joan Rectoret, Baix, Carlos López, guitarres i Jamil Mateos, bateria i percussions. La Quel Xiberta una cantant molt coneguda i apreciada en la nostra comarca però que la redescobrirem amb el seu projecte personal con a cantautora en un paisatge íntim i amb una sensibilitat i una veu excepcional. Quel Xiberta treballa amb melodies de proximitat que beuen del fado, la bossa nova, el jazz o el flamenc. Són composicions escrites des del cor del Montnegre, ja que assegura que , “quan estic en contacte amb alguna cosa que m’eleva, em dóna aquesta opció de poder crear”. Entrada 10 euros.

Concert amb Quel Xiberta al Barretina Sona a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 25 Gener, 2020 - 21:30h.

Concert amb Quel Xiberta al Barretina Sona a Malgrat de Mar. L'acompanyen uns excel·lents: Joan Rectoret, Baix, Carlos López, guitarres i Jamil Mateos, bateria i percussions.

Concert amb Quel Xiberta al Barretina Sona a Malgrat de Mar. L’acompanyen uns excel·lents: Joan Rectoret, Baix, Carlos López, guitarres i Jamil Mateos, bateria i percussions. La Quel Xiberta una cantant molt coneguda i apreciada en la nostra comarca però que la redescobrirem amb el seu projecte personal con a cantautora en un paisatge íntim i amb una sensibilitat i una veu excepcional. Quel Xiberta treballa amb melodies de proximitat que beuen del fado, la bossa nova, el jazz o el flamenc. Són composicions escrites des del cor del Montnegre, ja que assegura que , “quan estic en contacte amb alguna cosa que m’eleva, em dóna aquesta opció de poder crear”. Entrada 10 euros.

Situació

Concert amb Quel Xiberta al Barretina Sona a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat