Vade.cat al Facebook:

Concert inaugural amb Maria del Mar Bonet, al BARRETINA SONA a Malgrat de Mar a la 3a.edició del Cicle de Concerts al Local Social de la S.C. i R. La Barretina Vermella. Fa més de cinquanta anys que és als escenaris, amb el privilegi que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada. Ho ha celebrat els darrers tres anys amb els concerts a pobles i ciutats de Catalunya, Les illes, del País Valencià, i a capitals de l’Estat Espanyol. Però també a Cuba i a les dues riberes de la Mediterrànea. A Grècia, Itàlia, Tunis i Egipte. Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, col·laborant amb desenes d’artistes d’arreu i publicant gairebé una quarantena de discs que formen una trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts. El concert a La Barretina és un final de festa a casa, és la cloenda de més de tres anys de gira, d’una de les grans veus de referència de la cançó a món.

Concert inaugural amb Maria del Mar Bonet, al BARRETINA SONA a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 11 Gener, 2020 - 21:30h.

Concert inaugural amb Maria del Mar Bonet, al BARRETINA SONA a Malgrat de Mar a la 3a.edició del Cicle de Concerts al Local Social de la S.C. i R. La Barretina Vermella.

Concert inaugural amb Maria del Mar Bonet, al BARRETINA SONA a Malgrat de Mar a la 3a.edició del Cicle de Concerts al Local Social de la S.C. i R. La Barretina Vermella. Fa més de cinquanta anys que és als escenaris, amb el privilegi que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada. Ho ha celebrat els darrers tres anys amb els concerts a pobles i ciutats de Catalunya, Les illes, del País Valencià, i a capitals de l’Estat Espanyol. Però també a Cuba i a les dues riberes de la Mediterrànea. A Grècia, Itàlia, Tunis i Egipte. Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, col·laborant amb desenes d’artistes d’arreu i publicant gairebé una quarantena de discs que formen una trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts. El concert a La Barretina és un final de festa a casa, és la cloenda de més de tres anys de gira, d’una de les grans veus de referència de la cançó a món.

Situació

Concert inaugural amb Maria del Mar Bonet, al BARRETINA SONA a Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat