Vade.cat al Facebook:

Com a acte de les Jornades Europees del Patrimoni del 2019, el Centre d’Estudis Canetencs i la secció Fot-li Castanya de l’ACPO han organitzat una caminada matinal que mostri el patrimoni rural canetenc perdut. En aquest ocasió s’ha escollit la temàtica de les masies agràries que van anar desapareixent per l’augment urbanístic del nucli històric de Canet, restant avui dia del tot oblidades. La ruta contemplarà 12 indrets on existien aquestes masies, i s’explicarà breument algunes dades interessants de cadascuna.
Viguita guiada gratuïta per les masies històriques desaparegudes dins els nucli urbà de Canet. El recorregut serà per dins el nucli urbà, i es visitaran al voltant de 12 enclavaments d’antigues masies històriques de Canet.

Visita guiada per les masies perdudes dins el nucli urbà de Canet

POBLACIÓ: Canet

Diumenge, 13 Octubre, 2019 - 09:30h.

Activitat de les Jornades Europees del Patrimoni 2019. Recorregut per diversos indrets del nucli antic de Canet. Durada Inici de la ruta a les 9.30 hores a la Plaça Colomer. Durada aproximada 2,5 hores. Ho organitza Centre d'Estudis Canetencs i Secció Fot-li Castanya de l'ACPO. Preu gratuït

Com a acte de les Jornades Europees del Patrimoni del 2019, el Centre d’Estudis Canetencs i la secció Fot-li Castanya de l’ACPO han organitzat una caminada matinal que mostri el patrimoni rural canetenc perdut. En aquest ocasió s’ha escollit la temàtica de les masies agràries que van anar desapareixent per l’augment urbanístic del nucli històric de Canet, restant avui dia del tot oblidades. La ruta contemplarà 12 indrets on existien aquestes masies, i s’explicarà breument algunes dades interessants de cadascuna.
Viguita guiada gratuïta per les masies històriques desaparegudes dins els nucli urbà de Canet. El recorregut serà per dins el nucli urbà, i es visitaran al voltant de 12 enclavaments d’antigues masies històriques de Canet.

Situació

Visita guiada per les masies perdudes dins el nucli urbà de Canet

Canet
.

Comenta-ho: