Vade.cat al Facebook:

Ell ha creat el seu univers en un munt de roba, un paisatge de piles ben fetes i curosament ordenades. És el seu domini, s’hi passeja i porta una Vida repetitiva i ben organitzada. Ell s’hi sent segur.
Ella arriba sense equipatge, amb una sola sabata i descobreix meravellada aquesta cova d’Ali Baba, i se’n serveix!
Però això, no!
Per a ell és insuportable, allò és seu i algú arriba i trenca la seva rutina.

Teatre: Munt de Munts

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

Dissabte, 5 Octubre, 2019 - 17:00h.

Horari: 17 i 18.30h. Durada: 50min. Preu: 6€. Companyia: Hirondela Teatre. Edat recomanada: +4 anys. Aquests dos personatges ben marcats es contraposen, s'enfronten i intenten comprendre's en un univers surrealista on la roba treta del seu ús habitual deixa pas lliure a la imaginació dels nens.

Ell ha creat el seu univers en un munt de roba, un paisatge de piles ben fetes i curosament ordenades. És el seu domini, s’hi passeja i porta una Vida repetitiva i ben organitzada. Ell s’hi sent segur.
Ella arriba sense equipatge, amb una sola sabata i descobreix meravellada aquesta cova d’Ali Baba, i se’n serveix!
Però això, no!
Per a ell és insuportable, allò és seu i algú arriba i trenca la seva rutina.

Situació

Teatre: Munt de Munts

Tordera
www.teatreclave.cat.

Comenta-ho: