Vade.cat al Facebook:

Artefactes per somniar + Pinçar-te és com es titula la instal•lació artística, interactiva i creativa formada per autòmats que tenen un element vehiculador en comú: l’aigua. Es tracta del segon resultat de la beca Rosa Maria Viñas del Teatre Clavé.
“De la mateixa manera que passa amb el jocs tradicionals, podem dir que es necessita molt poc per fer dels espais públics un lloc de trobada espontani on els nens i nenes puguin projectar lliurement els seus jocs i experimentar, transformar, destruir, construir o simplement tombar-se i conversar”
ACCÈS GRATUÏT

Instal·lació artística Artefactes per somniar + Pinçarte

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

Dissabte, 19 Octubre, 2019 - 18:00h.

La Plaça De Miquel Martí Pol acull de nou la instal·lació artística Artefactes per somniar + Pinçarte on els nens i nenes podran gaudir-ne i recrear-se amb I 'ajuda dels dinamitzadors artístics que hi haurà a la plaça.

Artefactes per somniar + Pinçar-te és com es titula la instal•lació artística, interactiva i creativa formada per autòmats que tenen un element vehiculador en comú: l’aigua. Es tracta del segon resultat de la beca Rosa Maria Viñas del Teatre Clavé.
“De la mateixa manera que passa amb el jocs tradicionals, podem dir que es necessita molt poc per fer dels espais públics un lloc de trobada espontani on els nens i nenes puguin projectar lliurement els seus jocs i experimentar, transformar, destruir, construir o simplement tombar-se i conversar”
ACCÈS GRATUÏT

Situació

Instal·lació artística Artefactes per somniar + Pinçarte

Tordera
www.teatreclave.cat.

Comenta-ho: