Vade.cat al Facebook:

Molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials.
El millor d’un viatge és sempre el descobriment de nous llocs, de noves maneres d’entendre l’entorn que l’envolta i de relacionar-se. Experimentar noves emocions i descobrir sensacions mai abans viscudes, que, pel fet de ser-ho, es converteixen en records, permanents i inesborrables.
Coorganitzen: Fundació Alícia, Fundació Teatre Clavé i Ajuntament de Tordera
Patrocinen: Agustí Torelló Mata, Can Tarranc, la Conca de la Tordera i Ca l’Andreu
Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Insòlit

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

Divendres, 27 Setembre, 2019 - 21:00h.

Teatre Clavé. L'Insòlit és una proposta nova, feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori proper i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars. Una porta oberta a nous sabors, nous relats, noves tendències artístiques. En definitiva, un viatge sensorial en cinc actes que es durà a terme en dues úniques funcions. Entrada: 50€

Molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials.
El millor d’un viatge és sempre el descobriment de nous llocs, de noves maneres d’entendre l’entorn que l’envolta i de relacionar-se. Experimentar noves emocions i descobrir sensacions mai abans viscudes, que, pel fet de ser-ho, es converteixen en records, permanents i inesborrables.
Coorganitzen: Fundació Alícia, Fundació Teatre Clavé i Ajuntament de Tordera
Patrocinen: Agustí Torelló Mata, Can Tarranc, la Conca de la Tordera i Ca l’Andreu
Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Situació

Comenta-ho: