Vade.cat al Facebook:

17.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, xocolatada per a la mainada a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre. Amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.
18.00 h, a l’avinguda del Parc, inici de la cercavila. Recorregut: Sant Pere, Sant Antoni, Sant Joan, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins a la pl. de l’Ajuntament. Amb la participació de tota la imatgeria de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, acompanyats dels Udols de Foc i les colles de geganters de viles veïnes. Amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.
18.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, inici de l’espectacle amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella, amb tots els participants a la cercavila acompanyats amb música de l’Aula de Música Can Llobet i amb la col·laboració de Joventut Artística. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

Presentació del ‘Conte dels gegants de Calella’

POBLACIÓ: Calella

Diumenge, 15 Setembre, 2019

Programa aquí:

17.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, xocolatada per a la mainada a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre. Amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.
18.00 h, a l’avinguda del Parc, inici de la cercavila. Recorregut: Sant Pere, Sant Antoni, Sant Joan, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins a la pl. de l’Ajuntament. Amb la participació de tota la imatgeria de la Colla de Geganters i Grallers de Calella, acompanyats dels Udols de Foc i les colles de geganters de viles veïnes. Amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.
18.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, inici de l’espectacle amb motiu de la presentació del Conte dels gegants de Calella, amb tots els participants a la cercavila acompanyats amb música de l’Aula de Música Can Llobet i amb la col·laboració de Joventut Artística. Organitza: Colla de Geganters i Grallers de Calella.

Situació

Presentació del ‘Conte dels gegants de Calella’

Calella
.

Comenta-ho: