Vade.cat al Facebook:

18.00 h,
des de la plaça de l’Ajuntament, Bisbe Sivilla, Romaní, Església, fins a la cantonada Indústria i tornar, actuació itinerant amb The Hat Hausen Elàstic Band. Dins del 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”.
19.00 h,
a la plaça de l’Ajuntament, concert a càrrec de Smokin’ Blues Quintet amb Joan Pau Cumellas (harmònica), Lluís Navarro “Nano” (veu, guitarra i dobro), Gerard Nieto (piano), Luciano Dell’Aquila (baix) i Carlos Domingo (bateria). Dins del 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”.
22.00 h,
a la Sala Mozart (c. Església, 91), 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”. Concert amb Big Dani Pérez Saxplosion. Entrada: 8 €. Venda anticipada a www.promocioartistesimusics.com i els dies 25 i 27 de setembre de 18.00 a 21.00 h a la taquilla de la Sala Mozart i també a taquilla una hora abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”

POBLACIÓ: Calella

Dissabte, 28 Setembre, 2019

Programació del festival, aquí:

18.00 h,
des de la plaça de l’Ajuntament, Bisbe Sivilla, Romaní, Església, fins a la cantonada Indústria i tornar, actuació itinerant amb The Hat Hausen Elàstic Band. Dins del 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”.
19.00 h,
a la plaça de l’Ajuntament, concert a càrrec de Smokin’ Blues Quintet amb Joan Pau Cumellas (harmònica), Lluís Navarro “Nano” (veu, guitarra i dobro), Gerard Nieto (piano), Luciano Dell’Aquila (baix) i Carlos Domingo (bateria). Dins del 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”.
22.00 h,
a la Sala Mozart (c. Església, 91), 28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”. Concert amb Big Dani Pérez Saxplosion. Entrada: 8 €. Venda anticipada a www.promocioartistesimusics.com i els dies 25 i 27 de setembre de 18.00 a 21.00 h a la taquilla de la Sala Mozart i també a taquilla una hora abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Situació

28è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas “Txespi”

Calella
www.promocioartistesimusics.com.

Comenta-ho: