Vade.cat al Facebook:

17 i 19:30 Torneig de partides ràpides d’escacs a la plaça de l’Església
19:00 Tardes de contes, Assumpta Mercader porta “El petit món del Petit Príncep” als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.
20:30 Correfoc infantil: La tabalada infantil començarà a les 20:30 h des de la plaça de l’Església i recorrerà el carrer de Mar fins al Parc de Can Campassol. El correfoc infantil s’iniciarà a les 21 h des de Can Campassol, els carrers Carme, Emili, Caporal Fradera, Llibertat i plaça de Les Puntaires.
23:30 Barraques. Última nit de Barraques amb la Summer Moguda a partir de les 23:30 h a la Platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix. Hi haurà servei de Punt Lila de 23:30 h a 5:30 h per acompanyar i atendre a les víctimes d’agressions.

Festa Major Sant Roc 2019

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 17 Agost, 2019

Programa detallat aquí:

17 i 19:30 Torneig de partides ràpides d’escacs a la plaça de l’Església
19:00 Tardes de contes, Assumpta Mercader porta “El petit món del Petit Príncep” als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.
20:30 Correfoc infantil: La tabalada infantil començarà a les 20:30 h des de la plaça de l’Església i recorrerà el carrer de Mar fins al Parc de Can Campassol. El correfoc infantil s’iniciarà a les 21 h des de Can Campassol, els carrers Carme, Emili, Caporal Fradera, Llibertat i plaça de Les Puntaires.
23:30 Barraques. Última nit de Barraques amb la Summer Moguda a partir de les 23:30 h a la Platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix. Hi haurà servei de Punt Lila de 23:30 h a 5:30 h per acompanyar i atendre a les víctimes d’agressions.

Situació

Festa Major Sant Roc 2019

Malgrat
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat