Vade.cat al Facebook:

Inclou la cantada a càrrec de les corals Montpalau de Pineda de Mar i Sant Pol Canta, que tindrà lloc divendres 23 d’agost, a les 21.30h, a la Plaça del Torrent Arrosser. Tot seguit hi haurà cançó de taverna ia havaneres a càrrec del grup Arjau.
D’altra banda, dissabte 24 d’agost tindrà lloc el 17è Festival d’Havaneres, a les 22.00h, a la Plaça de la Punta, amb els grups Peix Fregit, Les Anxovetes i Port Bo. El Festival d’Havaneres inclou l’11è Concurs de Composició d’Haveneres de Catalunya “Vila Sant Pol de Mar”.

XVII Firamar

POBLACIÓ: Sant Pol

Dissabte, 24 Agost, 2019

Del 22 al 25 d'agost de 2019, torna el Firamar. En aquesta 17a edició, podrem tornar a gaudir de la fira d’arts, oficis i motius mariners, que inclou també el Festival d’Havaneres de Sant Pol.

Inclou la cantada a càrrec de les corals Montpalau de Pineda de Mar i Sant Pol Canta, que tindrà lloc divendres 23 d’agost, a les 21.30h, a la Plaça del Torrent Arrosser. Tot seguit hi haurà cançó de taverna ia havaneres a càrrec del grup Arjau.
D’altra banda, dissabte 24 d’agost tindrà lloc el 17è Festival d’Havaneres, a les 22.00h, a la Plaça de la Punta, amb els grups Peix Fregit, Les Anxovetes i Port Bo. El Festival d’Havaneres inclou l’11è Concurs de Composició d’Haveneres de Catalunya “Vila Sant Pol de Mar”.

Situació

XVII Firamar

Sant Pol
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Sant Pol

On podeu fer un mos a Sant Pol