Vade.cat al Facebook:

10.00 h – Festa infantil amb animació, música, festa de l’escuma i xocolatada.
21.30 h – Sopar popular amb 2 menús per a triar: Pollastre amb patates i amanida o Assortiment d’embotits i amanida. Tots dos inclouen beguda, postre i pa. Podeu comprar els tiquets al Local Social de Mas Carbó fins el dia 21 d’agost. I en acabar el sopar, ball amb música!

Festes de Mas Carbó

POBLACIÓ: Palafolls

Dissabte, 24 Agost, 2019

Programació:

10.00 h – Festa infantil amb animació, música, festa de l’escuma i xocolatada.
21.30 h – Sopar popular amb 2 menús per a triar: Pollastre amb patates i amanida o Assortiment d’embotits i amanida. Tots dos inclouen beguda, postre i pa. Podeu comprar els tiquets al Local Social de Mas Carbó fins el dia 21 d’agost. I en acabar el sopar, ball amb música!

Situació

Festes de Mas Carbó

Palafolls
.

Comenta-ho: