Vade.cat al Facebook:

17.30 h – Espectacle infantil a càrrec de La Tribu Juganera. En acabar, Xocolatada Popular per a tothom!
A les 21.00 h – Sopar Popular a càrrec del restaurant Masia Can Gibert. Podreu triar com a primer plat entre meló amb pernil o entremès, i com a segon plat bacallà amb samfaina, vedella amb bolets o botifarra amb mongetes. El preu del sopar és de 19 euros (16 euros per als socis i 10 euros pels infants). Inclou beguda i postres. Els tiquets pel sopar els podreu adquirir els dies 20 i 21 d’agost de 20.00 h a 21.00 h al Local Social.
I per amenitzar el sopar, tindrem el DUET ATÈNIA, que ens oferirà ball amb música en directe.
Si necessiteu més informació, contacteu amb l’Associació de Veins de Sant Genís al 638 954 557.

Festa Major de Sant Genís de Palafolls

POBLACIÓ: Palafolls

Dissabte, 24 Agost, 2019

Programació detallada:

17.30 h – Espectacle infantil a càrrec de La Tribu Juganera. En acabar, Xocolatada Popular per a tothom!
A les 21.00 h – Sopar Popular a càrrec del restaurant Masia Can Gibert. Podreu triar com a primer plat entre meló amb pernil o entremès, i com a segon plat bacallà amb samfaina, vedella amb bolets o botifarra amb mongetes. El preu del sopar és de 19 euros (16 euros per als socis i 10 euros pels infants). Inclou beguda i postres. Els tiquets pel sopar els podreu adquirir els dies 20 i 21 d’agost de 20.00 h a 21.00 h al Local Social.
I per amenitzar el sopar, tindrem el DUET ATÈNIA, que ens oferirà ball amb música en directe.
Si necessiteu més informació, contacteu amb l’Associació de Veins de Sant Genís al 638 954 557.

Situació

Festa Major de Sant Genís de Palafolls

Palafolls
.

Comenta-ho: