Vade.cat al Facebook:

Venda d’entrades: anticipades a www.promocioartistesimusics.com i a la Sala Mozart (taquilla) els dimecres de 18.00 a 21.00 h. Taquilla Far: dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. Organitza: Associació catalana per promoure a joves artistes i músics en l’àmbit cultural. Promotor: Ajuntament de Calella.

Concert Cançons d’amor i dimonis

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

Divendres, 23 Agost, 2019 - 22:00h.

Al Far, concert Cançons d’amor i dimonis (Pop i cançó d’autor), amb Magalí Sare i tota la seva banda. Dins la programació del NEC’19. Entrada: 8 €. Transport públic gratuït parada Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h i servei de bar. En cas de pluja es farà a la Sala Mozart.

Venda d’entrades: anticipades a www.promocioartistesimusics.com i a la Sala Mozart (taquilla) els dimecres de 18.00 a 21.00 h. Taquilla Far: dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. Organitza: Associació catalana per promoure a joves artistes i músics en l’àmbit cultural. Promotor: Ajuntament de Calella.

Situació

Concert Cançons d’amor i dimonis

Calella
www.promocioartistesimusics.com.

Comenta-ho: