Vade.cat al Facebook:

Transport públic gratuït parada Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h i servei de bar. En cas de pluja es farà a la Sala Mozart. Venda d’entrades: anticipades a www.promocioartistesimusics.com i a la Sala Mozart (taquilla) els dimecres de 18.00 a 21.00 h. Taquilla Far: dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. Organitza: Associació catalana per promoure a joves artistes i músics en l’àmbit cultural. Promotor: Ajuntament de Calella.

Clara Peya. Concert Estómac (Jazz-pop electrònic)

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

Divendres, 30 Agost, 2019

Al Far, concert Estómac (Jazz-pop electrònic), amb Clara Peya (piano i composició), Vic Moliner (baix i productor), Magalí Sare (veu). Dins la programació del NEC’19. Entrada: 8 €.

Transport públic gratuït parada Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h i servei de bar. En cas de pluja es farà a la Sala Mozart. Venda d’entrades: anticipades a www.promocioartistesimusics.com i a la Sala Mozart (taquilla) els dimecres de 18.00 a 21.00 h. Taquilla Far: dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. Organitza: Associació catalana per promoure a joves artistes i músics en l’àmbit cultural. Promotor: Ajuntament de Calella.

Situació

Clara Peya. Concert Estómac (Jazz-pop electrònic)

Calella
www.promocioartistesimusics.com.

Comenta-ho: