Vade.cat al Facebook:

Presentació novel·la “ELS CAMINS DE LA LLUM” de Coia Valls, a càrrec d’Ariadna Garriga i Riera. Coia Valls (Reus 1960), és escriptora, actriu i professora d’educació especial i logopeda. Escriu des de 2010 amb èxit i guanyadora de diversos premis. Com actriu ha participat en diverses obres teatrals i en el film de Jordi Lara “Ventre Blanc”

Presentació novel·la “ELS CAMINS DE LA LLUM” de Coia Valls

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 15 Juny, 2019 - 20:00h.

Presentació novel·la "ELS CAMINS DE LA LLUM" de Coia Valls,editorial Rosa dels Vents, a càrrec d'Ariadna Garriga i Riera.

Presentació novel·la “ELS CAMINS DE LA LLUM” de Coia Valls, a càrrec d’Ariadna Garriga i Riera. Coia Valls (Reus 1960), és escriptora, actriu i professora d’educació especial i logopeda. Escriu des de 2010 amb èxit i guanyadora de diversos premis. Com actriu ha participat en diverses obres teatrals i en el film de Jordi Lara “Ventre Blanc”

Situació

Presentació novel·la “ELS CAMINS DE LA LLUM” de Coia Valls

Travessera del Mercat, 5, 1r. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936(Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat