Vade.cat al Facebook:

Victòria Cardona ens presentarà el seu llibre LA RECEPTA DE L’AMOR EN PARELLA al Local Social de la Barretina Vermella. Victòria Cardona és mestra i s’ha especialitzat en orientació familiar. Col·labora en ràdio i publica articles d’educació. Presentarà l’activitat: Ariadna Garriga i Riera

Victòria Cardona ens presentarà el seu llibre LA RECEPTA DE L’AMOR EN PARELLA

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 17 Maig, 2019 - 20:00h.

Victòria Cardona ens presentarà el seu llibre LA RECEPTA DE L'AMOR EN PARELLA al Local Social de la Barretina Vermella.

Victòria Cardona ens presentarà el seu llibre LA RECEPTA DE L’AMOR EN PARELLA al Local Social de la Barretina Vermella. Victòria Cardona és mestra i s’ha especialitzat en orientació familiar. Col·labora en ràdio i publica articles d’educació. Presentarà l’activitat: Ariadna Garriga i Riera

Situació

Victòria Cardona ens presentarà el seu llibre LA RECEPTA DE L’AMOR EN PARELLA

Travessera del Mercat, 5.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat