Vade.cat al Facebook:

Matinals i Vetllades literàries/Presentació Llibres al Local Social de la Barretina Vermella. JORDI ROIG, poeta, ens presentarà el poemari “Escopir el Fang/Redempció)”,Viena edicions. Aquest Poemari ha estat el guanyador del XLI Premi de Poesia Catalana Josep MªLópez Picó de la Vila de Vallirana 2017. Jordi Roig va néixer a Palma de Cervelló. Barcelona 1957. És tècnic de Comunicació i Festes de l’Ajuntament de la Palma. Ha cursat estudis de poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Barcelona. Va exercir de Músic en una orquestra de ball durant més de vint anys. Ha publicat diversos llibres de poemes: “Contraban de silenci”(2001), “Intemèria” (2004), “El melic de la teranyines” (2006), “Sota el perímetre del vent (2008), Després del tacte (2010), “Cada dilluns que es perd” (2015) i “A punt” (2017), amb la Núria Pujolàs i la Lali Ribera, L’any 2011 va publicar la novel·la “La noia d’aire blau”, i l’any 2014, “Un segon després de Praga”. Ha participat en el llibre col·lectiu “Lletres blaves per l’autisme”(2017), i en “La terra sagna”. “L’1 d’octubre dels poetes” (2018). Ha escrit l’obra de teatre Buits, representada pel Grup de Teatre la Palma els dies1, 4 i 5 de novembre de 2017 a l’aliança Palmarenca.

Matinals i Vetllades literàries/Presentació Llibres.L.S.de la Barretina Vermella

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Divendres, 8 Febrer, 2019 - 20:00h.

Matinals i Vetllades literàries/Presentació Llibres al Local Social de la Barretina Vermella. JORDI ROIG,poeta ens presentarà el poemari "Escopir el Fang/Redempció)",Viena edicions.Aquest Poemari ha estat el guanyador del XLI Premi de Poesia Catalana Josep MªLópez Picó de la Vila de Vallirana 2017.

Matinals i Vetllades literàries/Presentació Llibres al Local Social de la Barretina Vermella. JORDI ROIG, poeta, ens presentarà el poemari “Escopir el Fang/Redempció)”,Viena edicions. Aquest Poemari ha estat el guanyador del XLI Premi de Poesia Catalana Josep MªLópez Picó de la Vila de Vallirana 2017. Jordi Roig va néixer a Palma de Cervelló. Barcelona 1957. És tècnic de Comunicació i Festes de l’Ajuntament de la Palma. Ha cursat estudis de poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Barcelona. Va exercir de Músic en una orquestra de ball durant més de vint anys. Ha publicat diversos llibres de poemes: “Contraban de silenci”(2001), “Intemèria” (2004), “El melic de la teranyines” (2006), “Sota el perímetre del vent (2008), Després del tacte (2010), “Cada dilluns que es perd” (2015) i “A punt” (2017), amb la Núria Pujolàs i la Lali Ribera, L’any 2011 va publicar la novel·la “La noia d’aire blau”, i l’any 2014, “Un segon després de Praga”. Ha participat en el llibre col·lectiu “Lletres blaves per l’autisme”(2017), i en “La terra sagna”. “L’1 d’octubre dels poetes” (2018). Ha escrit l’obra de teatre Buits, representada pel Grup de Teatre la Palma els dies1, 4 i 5 de novembre de 2017 a l’aliança Palmarenca.

Situació

Matinals i Vetllades literàries/Presentació Llibres.L.S.de la Barretina Vermella

Travessera Mercat, 5, 1er. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat