Vade.cat al Facebook:

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Cicle de concerts a La Barretina de Malgrat de Mar. JO JET I MARIA RIBOT amb el Cor. Lliure o Descansar. El CONCERT INAUGURAL de la Barretina Sona volem que sigui especial i els Manresans ens presenten en un format únic el duet acompanyat d’un cor de 7 persones. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de l’organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i conmovedora, ara presenten una oportiinitat única per viure de nou el disc, treball que ha portat el duet a realitzar més d’una vuitantena de concerts por tot el Principat, les Illes Balears i el País Valenciá, Anticipada 10 euros/Taquilla 12euros. Punt de venda: La Barretina vermella al bar del 1er.pis del local social. De dilluns a dissabte de 15h. a 20h., o una hora abans dels concerts. Reserva el teu tiquet a tictactiquet.com AFORAMENT LIMITAT

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Cicle de concerts a La Barretina de Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 12 Gener, 2019 - 21:30h.

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Cicle de concerts a La Barretina de Malgrat de Mar. Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor. Lliure o Descansar. El CONCERT INAUGURAL de la Barretina Sona volem que sigui especial i els Manresans ens presenten en un format únic el duet acompanyat d'un cor de 7 persones.

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Cicle de concerts a La Barretina de Malgrat de Mar. JO JET I MARIA RIBOT amb el Cor. Lliure o Descansar. El CONCERT INAUGURAL de la Barretina Sona volem que sigui especial i els Manresans ens presenten en un format únic el duet acompanyat d’un cor de 7 persones. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de l’organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i conmovedora, ara presenten una oportiinitat única per viure de nou el disc, treball que ha portat el duet a realitzar més d’una vuitantena de concerts por tot el Principat, les Illes Balears i el País Valenciá, Anticipada 10 euros/Taquilla 12euros. Punt de venda: La Barretina vermella al bar del 1er.pis del local social. De dilluns a dissabte de 15h. a 20h., o una hora abans dels concerts. Reserva el teu tiquet a tictactiquet.com AFORAMENT LIMITAT

Situació

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Cicle de concerts a La Barretina de Malgrat de Mar

Travessera Mercat, 5, 1er. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat