Vade.cat al Facebook:

Concert-Meditació per la Pau a càrrec de Jacomina Kistemaker, el dimarts 27 de novembre a les 20h. Jacomina Kistemaker, psicòloga nascuda a Holanda, que amb els seus bols i sons musicals harmònics, ens portarà a un estat de relaxació i pau. Donatiu: 12 Euros -places limitades-. Podeu adquirir l’entrada a la Llibreria La Pilona: C/Carme, 67 tel.:937653014, o en el lloc del Concert a partir de les 19h.

Concert-Meditació per la Pau a càrrec de Jacomina Kistemaker

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dimarts, 27 Novembre, 2018 - 20:00h.

Concert-Meditació per la Pau a càrrec de Jacomina Kistemaker, el dimarts 27 de novembre a les 20h.

Concert-Meditació per la Pau a càrrec de Jacomina Kistemaker, el dimarts 27 de novembre a les 20h. Jacomina Kistemaker, psicòloga nascuda a Holanda, que amb els seus bols i sons musicals harmònics, ens portarà a un estat de relaxació i pau. Donatiu: 12 Euros -places limitades-. Podeu adquirir l’entrada a la Llibreria La Pilona: C/Carme, 67 tel.:937653014, o en el lloc del Concert a partir de les 19h.

Situació

Concert-Meditació per la Pau a càrrec de Jacomina Kistemaker

Passada, 44.
Malgrat
Email: grup.malgratsana@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat