Vade.cat al Facebook:

Teatre al Centre Cultural del Grup grup Kaliu de Teatre de la Barretina, presenta “Almenys no és Nadal” de Carles Alberola. Dissabte 20 d’Octubre a les 22 h. i Diumenge 21 d’Octubre a les 18h. Venda anticipada d’entrades. Dissabte: 12 a 1 del migdia i 21 a 22 de la tarda. Diumenge: 12 a 1 del migdia i de 17 a 18 h de la tarda. Veniu i en Gaudireu!

Teatre al Centre Cultural de Malgrat de Mar”Almenys no és Nadal”.Kaliu de Teatre

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 21 Octubre, 2018 - 18:00h.

Teatre al Centre Cultural del Grup grup Kaliu de Teatre de la Barretina, presenta "Almenys no és Nadal" de Carles Alberola. Veniu i en gaudireu!

Teatre al Centre Cultural del Grup grup Kaliu de Teatre de la Barretina, presenta “Almenys no és Nadal” de Carles Alberola. Dissabte 20 d’Octubre a les 22 h. i Diumenge 21 d’Octubre a les 18h. Venda anticipada d’entrades. Dissabte: 12 a 1 del migdia i 21 a 22 de la tarda. Diumenge: 12 a 1 del migdia i de 17 a 18 h de la tarda. Veniu i en Gaudireu!

Situació

Teatre al Centre Cultural de Malgrat de Mar”Almenys no és Nadal”.Kaliu de Teatre

Centre Cultural, C/Carme,.
Malgrat
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat