Vade.cat al Facebook:

-Una actriu real agafa un text que existeix realment, un text d’un autor, per veure què es pot fer en un teatre…el text es va desintegrant i com més es desintegra més va agafant la forma d’històries reals, la història d’una pistolera històrica de l’oest americà, la història d’una protagonista fictiva d’un conte imaginat, un dels d’Andersen, de manera que disputen l’escenari una dona històrica, una nena de rondalla i una actriu d’ara que mira de sortir-se’n. Treballen doncs amb el món de la ficció? o amb el de la realitat? -Sí, sense cap dubte!

Presentació llibre d’Enric Cassases, “Monòleg del perdó”

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 6 Octubre, 2018 - 20:00h.

Presentació del llibre d'Enric Casasses "MONÒLEG DEL PERDÓ", EDITORIAL MALES HERBES

-Una actriu real agafa un text que existeix realment, un text d’un autor, per veure què es pot fer en un teatre…el text es va desintegrant i com més es desintegra més va agafant la forma d’històries reals, la història d’una pistolera històrica de l’oest americà, la història d’una protagonista fictiva d’un conte imaginat, un dels d’Andersen, de manera que disputen l’escenari una dona històrica, una nena de rondalla i una actriu d’ara que mira de sortir-se’n. Treballen doncs amb el món de la ficció? o amb el de la realitat? -Sí, sense cap dubte!

Situació

Presentació llibre d’Enric Cassases, “Monòleg del perdó”

Travessia del Mercat, 5, 1er. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat