Vade.cat al Facebook:

Diumenge 18, 12.00 h .
“Josep Soto Quintet” Aport:5€
Dedicat a la memòria de Roger Blàvia
Tancarem el festival amb un Quintet d`autèntic luxe. El grup fa un recorregut pels diversos ritmes de llatinoamerica amb una personal influència de la música mediterrània, el flamenc, la bosanova… La seva presencia en els principals escenaris com el Palau de la Musica, Jamboree, Luz de Gas,etc , el Fest. de Guitarra de Barcelona, Fest. de Jazz de Sant Javier o el Fest. de New York, els han convertit en un Grup de referència com així ho demostren els elogis i premis rebuts com a millor grup de música llatina per la revista All About Jazz de EEUU o la nominació als premis Grammy.Josep Soto (Guitarra i composició) Xavier Figuerola (Saxo i Clarinet) Enric Carreras (Piano) Cidon Trindade (Bateria), Toni Pujol (Baix)

JOSEP SOTO QUINTET, Cicle Jazz de “La Barretina Sona”

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 18 Març, 2018 - 12:00h.

JOSEP SOTO QUINTET. Dedicat a la memòria de Roger Blàvia. Cicle JAZZ de "La Barretina Sona" i la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Diumenge 18, 12.00 h .
“Josep Soto Quintet” Aport:5€
Dedicat a la memòria de Roger Blàvia
Tancarem el festival amb un Quintet d`autèntic luxe. El grup fa un recorregut pels diversos ritmes de llatinoamerica amb una personal influència de la música mediterrània, el flamenc, la bosanova… La seva presencia en els principals escenaris com el Palau de la Musica, Jamboree, Luz de Gas,etc , el Fest. de Guitarra de Barcelona, Fest. de Jazz de Sant Javier o el Fest. de New York, els han convertit en un Grup de referència com així ho demostren els elogis i premis rebuts com a millor grup de música llatina per la revista All About Jazz de EEUU o la nominació als premis Grammy.Josep Soto (Guitarra i composició) Xavier Figuerola (Saxo i Clarinet) Enric Carreras (Piano) Cidon Trindade (Bateria), Toni Pujol (Baix)

Situació

JOSEP SOTO QUINTET, Cicle Jazz de “La Barretina Sona”

Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936 (Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat