Vade.cat al Facebook:

BASARAB ORQUESTRA

Basarab és un projecte que no deixarà l’espectador impassible. Amb un directe molt potent i animat que passa pels estils musicals com el Klezmer, Balkan, Gipsy i el folklore típic de Moldavia i Romania. La banda oferix una fusió moderna, alegra, bohèmia i al mateix temps respectuosa amb la tradició. Anatol Eremciuc “acordió”(Moldàvia), líder i compositor del projecte, es fa acompanyar de João Silva “violí” (Portugal), Juan Carlos Buchán Ayala “contrabaix” (México) y Albert Enkaminanko “percussió” (Espanya). Completa el quintet la veu de Margherita Abita (Sicília) tot un referent en aquest gènere a Itàlia.

Concert Basarab Orquestra dins el Cicle de Concerts Músiques del Món de La Barretina Sona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 4 Febrer, 2018 - 12:00h.

Proper Concert del cicle de Concerts LA BARRETINA SONA amb BASARAB ORQUESTRA, el proper diumenge 4 de febrer a les 12 del migdia a la Barretina Vermella.

BASARAB ORQUESTRA

Basarab és un projecte que no deixarà l’espectador impassible. Amb un directe molt potent i animat que passa pels estils musicals com el Klezmer, Balkan, Gipsy i el folklore típic de Moldavia i Romania. La banda oferix una fusió moderna, alegra, bohèmia i al mateix temps respectuosa amb la tradició. Anatol Eremciuc “acordió”(Moldàvia), líder i compositor del projecte, es fa acompanyar de João Silva “violí” (Portugal), Juan Carlos Buchán Ayala “contrabaix” (México) y Albert Enkaminanko “percussió” (Espanya). Completa el quintet la veu de Margherita Abita (Sicília) tot un referent en aquest gènere a Itàlia.

Situació

Concert Basarab Orquestra dins el Cicle de Concerts Músiques del Món de La Barretina Sona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936 (Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat