Vade.cat al Facebook:

Comencem aquest cicle amb un dels grans noms del panorama musical en Català. Cris Juanico que celebra els 13 anys de carrera musical en solitari amb la Gira13, una gira elèctrica de concerts on sonaran les seves cançons més representatives i que té previst trepitjar escenaris d’arreu Les Illes, Catalunya i el País Valencià.
Des d’aquesta visió sonora reviurem el Mediterrani més pur, la natura i les històries singulars dels temes més emblemàtics de Ja T’Ho Diré i els seus discs en solitari. Una aventura emocional teixida amb temes de referència de tota una generació.

Concert Cris Juanico

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Dissabte, 13 Gener, 2018 - 21:30h.

Concert Cris Juanico

Comencem aquest cicle amb un dels grans noms del panorama musical en Català. Cris Juanico que celebra els 13 anys de carrera musical en solitari amb la Gira13, una gira elèctrica de concerts on sonaran les seves cançons més representatives i que té previst trepitjar escenaris d’arreu Les Illes, Catalunya i el País Valencià.
Des d’aquesta visió sonora reviurem el Mediterrani més pur, la natura i les històries singulars dels temes més emblemàtics de Ja T’Ho Diré i els seus discs en solitari. Una aventura emocional teixida amb temes de referència de tota una generació.

Situació

Concert Cris Juanico

Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Mòbil: 617425936 (Anna).
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat