Vade.cat al Facebook:

bufanaga, teatre de petit format a Mataró

POBLACIÓ: Alt Maresme

Divendres, 29 Abril, 2016 - 22:00h.

Bufanaga arriba el proper divendres 29 d'abril a Mataró. L'espectacle serà a la sala de la cafeteria Alarona a les 22h. a taquilla inversa (l'espectador un cop vist l'obra decideix el preu de l'entrada). Bufanaga és una obra de teatre de petit format de creació col·lectiva. Un monòleg en clau de comèdia, on l'actriu Núria Pellisa interpreta diferents personatges sota la direcció d'Ester Cort. La protagonista de l'obra espera una trucada i aquesta espera és la que desencadena Bufanaga: petits fragments extrets de diaris personals de la infantesa i l’adolescència de l'actriu... Moments,situacions, gags propis que ens han volgut compartir sense més pretensió que la de fer somriure.

Situació

bufanaga, teatre de petit format a Mataró

Plaça Santa Maria, 6, 08301.
Alt Maresme
https://www.youtube.com/watch?v=P2gGRqlNBis.

Comenta-ho: